torsdag den 21. august 2014

Nike Free forfatter af "Born to Run"



I kapitel 19 nævner vi den situation, at jeg løb med den mest fremragende marathon atlet i verden Bill Roger. Ser han opererer er ligesom driften af ​​et pænt udviklet maskine. Det skyldes det faktum, at hvert element er i harmoni. Selvom det er et fantastisk arbejdsmiljø gestus, det er dumt for dig og mig at efterligne Rogers 'drift gestus.

I en nylig podcast på Runners Roundtable Podcast, Christopher McDougall, forfatter af "Born to Run", hedder det, at Nike Free har så godt signifikant dæmpning, ikke desto mindre en stor hæl, og også betydeligt arch bistand. Vi er helt enige med de ting så effektivt behovet for at have for en masse mere flex og en langt bedre samlet barfodet virkelig føler. Nike har været at udføre hælen ting for 30 mange år og har hver især opererer sko på hylden med en hæl (nogle meget større end andre mennesker - se Nike Air & Nike Shox - de ønsker et sted at placere alt det lort). Der er ingen beviser derude til at bakke fordringer Hælpolster og den samlede bistand. Vi har ikke fundet dem. Vi ser hver ting den anden vej rundt.

Du vil virkelig føle det som om du kører barfodet i jorden, når du anvender denne form for fodtøj. Den gennemsnitlige pris for Merrell sneakers vil være alle omkring en enkelt hundrede dollars, men du kan bruge dem bare om hvor som helst, som du planlægger at udføre. Disse sko vil giver den bedste hjælp til dig og støtte dig med at bekæmpe træthed.

Nike designet hanner Nike free 4. sko langt mere sikker ved de to fjerne nogle af delen fra mellemsålen og flaring det for en bredere base af beskyttelse. Nike omkostningsfrit 4., en virkelig værd at erhverve.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar