tirsdag den 5. august 2014

Et kig tilbage på Free Flyknit, en af ​​Nikes store 2013 lanceringer

For et år siden i dag, jeg var en af ​​omkring 150 bloggere og journalister inviteret til Nikes hovedkvarter for afsløringen af en række nye produkter, herunder gratis Flyknit, en af ​​fodtøj gigantiske største 2.013 produktlanceringer. 

Skoen kombinerer Nike free run eknologi, som er designet til at lade foden bevæger sig naturligt, med sin Flyknit vævet-sko teknologi. 

Jeg har ikke set mange af de sko "i naturen." Jeg så selv nogle diskonteret Free Flyknits på en Nike free run outlet-butik for nylig, gør mig spekulerer på, om lanceringen levet op til dens hype. 

Analytikere sagde den lave profil er på grund af begrænset produktion, ikke forbruger respons. 

"Fri Flyknit har likvideret godt på begrænsede par," sagde Matt Powell, en sko og tøj analytiker med Princeton Retail Analysis. "Nike free run skrider langsomt med Flyknit, da produktionen er fortsat begrænset." 

En Nike talsmand pegede hen imod inddragelse af Flyknit i talrige produktkategorier at illustrere Nike free run fortsatte tro på teknologien. Bare i sidste uge det afslørede de første fodbold klamper, at funktionen Flyknit. Det er også inkorporere Flyknit i Kobe Bryant seneste signatur basketball sko. 
Så sent som i selskabets seneste konferenceopkald, CEO Mark Parker beskrev Flyknit som "unik" og "transformative", fordi det gør det muligt for Nike at lave sko hurtigere, billigere og med mindre spild.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar